კისრის ნაწილის რბილობი შემაერთებელი ქსოვილების გარეშე. რბილობის ზედაპირი თანაბარი და გლუვია, კიდეები თანაბრად არის მოჭრილი. კისრის ნაწილის რბილი ხორცისგან შეიძლება მომზადდეს კარგი მწვადი, არც ცხიმიანი და არც მთლად მშრალი - ნაზი ცხიმოვანი ძარღვები ცვრიან ხორცს ნახშირზე გამოშრობისგან იცავს. სანელებლებით დამუშავებული კისერი არაჩვეულებრივია გამომცხვარი კერძებისთვის.
100 გრ პროდუქტის კვებითი ღირებულება: ცილები - არა უმცირეს 13,6 გრ, ცხიმები - არა უმეტეს 31,9 გრ
100 გრ პროდუქტის ენერგეტიკული ღირებულება: 343 კკალ