მკვრივი, უხეში სუბპროდუქტი გულის ჩანთისა და გარე სისხლძარღვების გარეშე, გარე ზედაპირზე მჭიდროდ მიმაგრებული ცხიმის ფენით, მუქ წითელი შეფერილობით.
ღორის გული - გემრიელი და არომატული სუბპროდუქტია. გულის გემრიელად მომზადება შეიძლება მოშუშვით ან შეწვით. ამ სუბპროდუქტს ყველაზე ხშირად სალათების ინგრედიენტად იყენებენ.
100 გრ პროდუქტის კვებითი ღირებულება: ცილები - არა უმცირეს 16,0 გრ, ცხიმები - არა უმეტეს 3,5 გრ
100 გრ პროდუქტის ენერგეტიკული ღირებულება: 96 კკალ