ჯანსაღი პროდუქტები ჯანსაღი ცხოვრებისთვის

მენჯბარძაყის ნაწილი

პროდუქცია
meat-land
მენჯბარძაყის ნაწილი

მენჯბარძაყის ნაწილის კუნთები, ერთი ფენით გამოყოფილი გავისა და ბარძაყის ძვლებისგან, კანჭის გარეშე. კანქვეშა ქონის სისქე - არაუმეტეს 10 მმ. მენჯბარძაყის ნაწილი შეიძლება მომზადდეს როგორც მთლიანად, ისე ცალკეულ ნაჭრებად დაჭრილი. ეს ნაწილი შესანიშნავია ცეცხლზე შესაწვავად, ასევე 2-3 სმ სისქის ესკალოპებად და შნიცელებად დაჭრილი. მარილ და სანელებლებშეზელილი მენჯბარძაყის ნაწილის ხორცი ასევე კარგია ბუჟენინას მოსამზადებლად.

100 გრ პროდუქტის კვებითი ღირებულება:      ცილები - არა უმცირეს 15,0  გრ, ცხიმები - არა უმეტეს 27,2 გრ

100 გრ პროდუქტის ენერგეტიკული ღირებულება:     305 კკალ