ჯანსაღი პროდუქტები ჯანსაღი ცხოვრებისთვის

კანჭი

პროდუქცია
meat-land
კანჭი

ფეხის წინა რბილობი და წინამხრის ნაწილი ძვლით, გამოყოფილი მხარბეჭის ნაწილსგან. შედგება შემაერთებელი ქსოვილებისა და უხეში კუნთებისგან.

კანჭი ზომით ფეხზე დიდია და მეტი ხორციც აქვს, სწორედ ამიტომ იყენებენ მას მეორე კერძების მოსამზადებლად, ფეხი კი სუპებისა და ლაბისთვის უფრო გამოდგება. კანჭს ხანგრძლივი თერმული დამუშავება ჭირდება. ღორის ხორცის ეს ნაწილი ძალიან პოპულარულია გერმანულ და ჩეხურ სამზარეულოში. არსებობს მთლიანი კანჭის მომზადების უამრავი მეთოდი: ლუდსა და თაფლში, პირშუშხასთან ან ნიორთან. მოშუშვის დროს საჭიროა მისი პატარა ნაჭრებად დაჭრად.

100 გრ პროდუქტის კვებითი ღირებულება:      ცილები - არა უმცირეს 18,0  გრ, ცხიმები - არა უმეტეს 2,3 გრ

100 გრ პროდუქტის ენერგეტიკული ღირებულება:     90,6-101 კკალ