ბეჭის ნაწილის კუნთები, ძვლებისგან ერთი ფენით დაშორებული, გლუვი, თანაბარი ზედაპირით და თანაბრად ჩაჭრილი კიდეებით. კანქვეშა ქონის სისქე - არაუმეტეს 10 მმ. ბეჭის ნაწილის ხორცი შედარებით მკვრივია, ამიტომ რეკომენდებულია მთელი ნაჭრის პატარ-პატარა ნაწილებად დაჭრა და მოსაშუშად ან მოსახარშად გამოყენება. ასეთი მეთოდით მომზადებული კერძი ნაზი და წვნიანი გამოვა.
100 გრ პროდუქტის კვებითი ღირებულება: ცილები - არა უმცირეს 14,7 გრ, ცხიმები - არა უმეტეს 29,4 გრ
100 გრ პროდუქტის ენერგეტიკული ღირებულება: 325 კკალ